Fri levering ved køb over. 400,-        14 dages returret        nem og gratis returnering
Peltor - Protac Hunter

Protac Hunter

Peltor

DKK 1.299,00 DKK 799,00
På lager
3M PELTOR ProTac Hunter headset hjælper til at værne om hørelsen hos jægere og skytter.

Headsettet udgør en niveauafhængig funktion, der hjælper med at beskytte din hørelse imod pludselig, høj støj, mens det samtidig gør det muligt at høre lyde i omgivelserne. Det har en 3,5 mm lydindgang for eksternt udstyr, et stemmestyret menusystem og en automatisk slukkefunktion for at spare på batteriets energi.

Brug 3M PELTOR ProTac Hunter headset som høreværn med instant-respons mod pludselige, høj impulsstøj. De er specielt designet til jægere og har derfor en niveauafhængig funktion, der hjælper dig til at høre lyde i omgivelserne, som for eksempel jagtbytte der nærmer sig. Vores headset gør det muligt for dig tydeligt og enkelt at tale med andre medlemmer af din gruppe. Den 3,5 mm lydindgang giver dig mulighed for at tilslutte en tovejs radio for øjeblikkelig, diskret kommunikation, så I kan koordinere jeres bevægelser. Du kan også tilslutte din telefon, jagtradio eller andre separate enheder. Det stemmestyrede menusystem betyder, at du kan navigere gennem indstillingerne uden at tage dit headset af, så det bliver ideelt for dig, når du er på farten.

Den automatiske slukkefunktion sparer energi ved at slukke for headsettet efter 4 timers inaktivitet, og en advarsel lader dig vide, hvornår dine batterier skal skiftes. Det grønne headset bliver båret med hovedbøjle og har en batteritid på op til 100 timer.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis returnering

Andre købte også