Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Zeiss - Victory HT 3-12x56 bel.60

Victory HT 3-12x56 bel.60

Zeiss

DKK 21.990,00
Denne vare er udsolgt
VICTORY HT sigtekikkerter med ca. 95% lys transmission. Det unikke koncept giver større lysstyrke og en markant forbedring i nøjagtigheden dit sigte. Med SCHOTT HT High Transmission glas, ny sigtemiddel teknologi uden tab af lys transmission og Carl Zeiss T* flerlagscoating på alle linseoverflader, er VICTORY HT udviklet til jagt i det sidste tusmørke. Det giver dig mulighed for at fortsætte jagten i længere tid og for at opnå det perfekte skud, selv under de mest vanskelige lysforhold. I disse situationer får du også hjælp fra sigtemidlet, som har verdens fineste, belyste punkt med minimal dækning af målet.

VICTORY HT sætter også nye standarder indenfor design. Den kompakte konstruktion med det slanke okular gør det muligt at montere sigtekikkerten lavt på riflen, så de to elementer smelter sammen til én optisk enhed. Det meget lette, matsorte aluminiumshus er både elegant og robust.

Også set i et ergonomisk perspektiv er VICTORY HT sigtekikkerter sande pionerer. De gennemtænkte funktioner giver mulighed for intuitiv og ekstrem præcis håndtering. Det bedste eksempel herpå er det belyste punkt, som justeres nemt og hurtigt. Dertil er sigtekikkerterne behagelige at håndtere med sine gummibelagte betjeningselementer.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også