Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning

Cumberland Kasket

Deerhunter

DKK 199,00
Denne vare er udsolgt
Cumberland til jagt, hvor du skal bevæge dig og stadig forblive sikker og usynlig på samme tid.

Cumberland er Deerhunters helt unikke og moderne efterårssæt. Sættet er udviklet til at passe alle, herunder traditionelle jægere, som ønsker et trendy jagtsæt.

De fleste dyr har monokromt syn, der gør, at de ikke registrerer farver i samme omfang som mennesker. De ser kontraster! Derfor påvirkes jagtens resultat ikke af, at beklædningen er orange, men det betyder at jægerne kan se hinanden tydeligt.

3M? Thinsulate? Platinum Flex Insulation er et højelastisk isolerende materiale, som kan strækkes 40 % i alle retninger og vende tilbage til sin oprindelige form, uden der dannes folder. Det unikke materiale anvendes til isolering, sømme og meshfor og gør Cumberland-bukser og både de korte og lange jakker meget velegnede til de jagtformer, der kræver megen bevægelse. Den solide vinterjakke er samtidig svaret på ønsket om at designe en vinterjakke, der er let, uden at det går ud over dens varmeisoleringsevne. Cumberland fås i flere varianter: En vest med og uden reflekskanter og med Deerhunter Stormliner-membranen. Bukser med forstærkning og tre forskellige jakker for større valgfrihed. Sættet er 100% vandtæt, vindtæt og åndbart. Med Deerhunter Colmar-fleece er du perfekt klædt på til en masse god jagt.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også