Alt i jagtudstyr online

Bøssemager i Svendborg, Fyn

Våbenværkstedet hos Michaels Jagt & Fiskeri A/S
Vores våbenhandel i Svendborg, Fyn indeholder også et våbenværksted. Her tilbyder vi kvalitets bøssemagerarbejde, fra den simple servicering og rensning til specialbyggede våben. Det er vores målsætning at levere gode løsninger. Vi er klar over, at der sjældent er én rigtig løsning til alle og vigtigheden af en faglig snak med en kvalificeret bøssemager er derfor stor. Vores udgangspunkt er at kunne sælge hvad som helst. Men vi sælger helst, hvad kunden reelt har behov for. På vores 100m indendørs skydebane giver vi mulighed for at testskyde mens du er her. Vi måler bl.a. hastighed på lige nøjagtig din ammunitionen og sikrer således en meget præcis indskydning.

Kvalificerede bøssemagere

På vores våbenværksted står en af Danmarks dygtigste bøssemagere til rådighed. Han er selv aktiv skytte af de fleste våbentyper, hvorfor rådgivningen altid er individuel og optimal.

Vores bøssemager Carsten:
- startede hos os i 2006
- er udlært i Hunters House
- er ivrig og dygtig hagl/riffeljæger, samt aktiv pistolskytte
- faglig interesse er jagtvåben og håndvåben
- Vore bøssemager er meget aktiv på butiksplan, hvilket er en fantastisk mulighed for at tilbyde vores kunde betjening af en passioneret jæger og fagudlært bøssemager.

Vores bøssemager besidder forskellige kompetencer. Det giver os de bedste forudsætninger for at imødekomme det enkelte behov, hvad enten det handler om f.eks. montage til optikken, indskydning, lyddæmper eller almindeligt reklamation- og garantiarbejde.

Har du brug for hjælp?

Så er vi den rigtige samarbejdspartner for jægeren og sportsskytten. Vi er her hverdage mellem 09.30 og 17.30, men reparationer kan indskrives i våbenhandelen alle dage i hele åbningstiden.Hvad enten du har enkelte spørgsmål eller skal bruge hjælp til et større projekt, er du velkommen til at ringe til butikken på tlf. 62 21 11 53 eller email på carsten@michaelsjagt.dk.