Alt i jagtudstyr online

Kommende aktiviteter

30. april - Bukketur med Swarovski Optik i Nørreskoven Tåsinge

Prøv de fantasitiske Swarovski kikkerter i praksis og ikke mindst, vær med til lanceringen af Swarovskis verdensnyhed Swarovski dG . Den nye dG er den første teleoptikenhed, der kombinerer observation med automatisk identifikation af dyr, dokumentation og deling.

Vi griller lidt pølser og har lidt godt til ganen, når vi starter kl. 18.00.

Tilmeld dig allerede nu: jens@michaelsjagt.dk16. Maj - Bukkepral 2020


I samarbejde med Svendborg Jagtforening fejre vi bukkepremieren d. 16. maj med kaffe og rundstykker i tidsrummet 8.30 til 10.30

Der vil være flotte præmier til de heldige jægere til flotteste, største og dagens betteskid, men ikke mindst til nyjægerene, som har fået deres første buk, vil der også være en erkendtlighed. Præmierne overrækkes kl. 10.00, så hvis du vil deltage i konkurrencen, skal du være her senest kl. 9.30

Vi glæder os til, at høre alle de spændende beretninger og se de flotte sommerrøde bukke.

Knæk og bræk


Flere datoer - Trofæ opmåling 2020

I 2020 vil der være rig lejlighed for at få målt trofæer op. Vi har allerede nu aftale med Else og Sten Breith, som vil komme forbi Svendborg 3 gange i 2020.

Tidsrummet er inden for butikkens normale åbningstid

Lørdag d. 4. april - UDSAT - Ny dato tilgår senere

Lørdag d. 29. august

Lørdag d.14. november


4./5. september - Markedsdage

Du finder naturligvis også i 2020, vores Markedsdage hvor du kan se sæson nyheder fra vores leverandører og finde en masse gode tilbud på dagene.

Det er i år d. 4. & 5. september

Men mere om dagene, når vi nærmer os.

Så følg med her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Klik her for tilmelding

Som tilmeldt hos os modtager du elektroniske nyhedsbreve fra vores hjemmeside via e-mail, der informerer dig om nyheder, tilbud m.m.
Vi bærer intet ansvar, hvis et nyhedsbrev eller en anden kommunikation fra os ikke kommer frem til en bruger.
Du har til enhver tid mulighed for at afmelde dig, vores mail lister via link i bunden af de modtaget mails. Der udsendes 4 - 6 nyhedsmail årligt. Det anbefales, at du vælger dit interesse område, således du ikke modtager mail, som ligger uden for dette.