Alt i jagtudstyr online

Kommende aktiviteter

Foredrag - Hør mere om de berømte Kronhjorte fra Berleburg
Lørdag 4. Maj kl. 13.30

Den 4. maj får vi besøg af Patrick Rath som er Wildmeister på slottet Berleburg. Patrick Rath er en særdeles erfaren herre inden for vildtforvaltning, og har de sidste mange år har arbejdet tæt sammen med Prins Richard og Prins Gustav i at skabe nogle af verdens stærkeste kronhjorte. Man har mere end 70 års erfaring i kronvildt forvaltning på slottet og sætter en stor ære i at sikrer en stærk bestand. Det er et krævende arbejde med mange timer i terrænet med affotografering der ligger til grund for den udvælgelse af de hjorte som vurderes egnet til afskydning.

De fleste riffeljægere har sikkert hørt om eller set film fra det fantastiske områder på ca. 13.000 ha som omgiver Berleburg. men det er sikkert få, der kan forestille sig det setup og den indsats det kræver, at skabe en bestand som på Berleburg. Så kom og vær med til en spændende eftermiddag, hvor der også vil være mulighed for at se et par eksemplarer af de smukke karakteristiske hjorte med danske aner.

Arrangementet afholdes hos Michaels jagt på Porthusvej 127, 5700 Svendborg. Foredraget foregår på engelsk.

Det koster 100 kr. i entre som går ubeskåret til Jæger mod cancer. I prisen indgår sandwich, en øl eller vand, samt kaffe og te.

https://www.michaelsjagt.dk/vare/29376-foredrag-fo...