Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning

Indendørs skydebane


Du finder naturligvis en 100m underjordiskskydebane som det høre sig til i en rigtig jagtforretning. Her kan du komme inden for normal åbningstid og skyde dit våben ind eller kontrolskyde inden sæsonen starter.

Banen er med elektronisk markering, dvs. dine skud vises helt præcis på en skærm på standpladsen. Anlægget kalibreres ofte således at du regne med visningen inden for 1 mm af skuddets placering ifh. til skud på en skive.

Har du valgt en sigteoptik som er med kuglebane kompenserende midler, som kliktårn, bør du få målt din hastighed på din riffel og trimmet kompensatoren præcis efter denne måling. Langt de fleste ballistik tabeller er vejledende og kan sagtens afvige på din riffel, som måske er med kortet pibe, lyddæmpere eller mundingsbremse som kan påvirke hastighed og dermed kuglebanen.

Indskydning og kontrolskud på indendørsbanen er den mest effektive måde at sikre dit grejs præcision, da du ikke her har de store faktorer som kan skabe afvigelser i kuglebanen. Vi hjælper dig naturligvis gerne med indskydning af din riffel.

Vi anbefaler også at du tager på en skydebane og får skudt 50 – 100 skud hvert år på et skydeanlæg og her træner forskellige skydestillinger. Vi har lokalt et meget fint anlæg som drives af Svendborg Jagtforening.

https://svendborg.me/info-om-skydninger/