Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Fjällräven - Abisko Friluft 45

Abisko Friluft 45

Fjällräven

DKK 1.599,00
Denne vare er udsolgt
Slidstærk letvægtsrygsæk med fantastisk ventilation og fortræffelig bærekomfort ? perfekt til vandring i varme/fugtige klimaer.

Bæresystemet er designet til mænd: let og stabil med en fast ryglængde samt ergonomiske skulderstropper og et støttende hoftebælte med ventilerende netmateriale. Aluminiumsrammen og bagsiden i netmateriale lader luften cirkulere frit om ryggen. Det meste af stoffet er G-1000 Eco, og er lavet af genbrugspolyester og økologisk bomuld, mens bunden er lavet af vandtæt polyamid til ekstra beskyttelse mod fugt, når du sætter rygsækken på jorden. Opbevaring er gennemtænkt med et stort hovedrum med topåbning, stor forlomme og sidelommer, der kan udvides. Hovedrummet har også lynlåse, der åbner hele forpanelet, så der er nem adgang til indholdet. Det øverste låg kan løftes og har to lommer, og der er to yderligere lommer på hoftebæltet til snacks, solcreme og andre små genstande. En strop og elastisk snøre lader dig fastgøre en vandrestav/isøkse foran.

Rygsækken kan også udstyres med et væskesystem (ikke inkluderet) med en lomme til vandbeholder og en åbning til et drikkerør. Regnslag inkluderet. Volumen: 45 liter.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også