Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Peltor - Lep-100 tac

Lep-100 tac

Peltor

DKK 3.999,00 DKK 3.495,00
Denne vare er udsolgt
Komfortable genopladelige ørepropper med automatisk dæmpning af høje lyde, skadelig støj og impulsstøj. Ørepropperne er forsynet med elektronisk medhør, der sikrer, at tale og advarselssignaler tydeligt kan høres.

Det er muligt at indstille dæmpningen og forstærkningen af omgivelseslydene på 3 niveauer: -6 dB, 0 dB og +10 dB. Ørepropperne kan indstilles individuelt. Egnet til brug i temperaturer fra 0 til +50 grader C.

Ørepropperne består af 2 dele: 1 elektronisk høreenhed og 1 udskiftelig øreprop. Der medfølger 2 typer ørepropper - den ene i 3 forskellige størrelser. De vejer ikke meget og tilpasser sig brugerens øregange. Ørepropperne kan vaskes for god hygiejne.

Opladning af ørepropperne sker i den medfølgende opbevaringsboks. I boksen er der plads til 3 stk. AA batterier, hvilket betyder, at ørepropperne kan oplades mens boksen er i lommen. Desuden er boksen forsynet med en micro B USB tilslutning, så ørepropperne kan oplades via f.eks. en computer. (Batterierne kan ikke oplades i boksen og USB kabel medfølger ikke.) Opladningsniveauet vises med LED. Boksen sikrer tør, ren og fugtfri opbevaring / transport af ørepropperne.

Inklusiv snor til ørepropperne og 3 stk. AA alkaline batterier.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også