Fri levering ved køb over. 400,- 14 dages returret nem og gratis ombytning
Robens - Carpathian 1000

Carpathian 1000

Robens

DKK 949,00
Denne vare er udsolgt
Carpathian 1000 fra danske Robens er designet med et rigtig fint forhold mellem isoleringsegenskaber og vægt. Den er beregnet til brug en stor del af året, og komforttemperaturen på +2°C for kvinder og -4°C for mænd opnås ved hjælp af et fiberfor, der ligger i en skråtstillet bokskonstruktion i den øverste del og i et enkelt lag på ryggen, hvor du også får isolering fra liggeunderlaget.

Hovedet kan puttes godt i en hætte med snøre og fiberfyldt kant, og hvis du trækker den isolerede varmekrave til, kan du forhindre varmen fra posen i at suse oven ud. Der kan selvfølgelig også blive for varmt nede i posen, men så kan du bare åbne den 2-vejs lynlås et passende sted og få lidt luft ind. Lynlåsen er beskyttet af en isoleret vindflap på indersiden, og den er lavet sådan, at skyderen ikke kører fast i stoffet.
I fodenden er Carpathian 1000 konstrueret med en såkaldt Shark Fin Foot Box. Det betyder, at du ikke presser fyldet sammen med tæerne, når du ligger på ryggen, men bevarer den fulde isoleringsevne. Der er også en lille inderlomme lomme til værdigenstande eller ørepropper.

Fri levering ved køb over. 400,-
14 dages returret
nem og gratis ombytning

Andre købte også