Bøssemager

Værkstedet

Værkstedet hos Michaels Jagt & Fiskeri A/S, har eksisteret siden firmaudvidelsen i 2003, da vi dengang som nu mente at der ikke på Fyn var tilstrækkelige tilbud til de kunder der ønsker en høj standard af diverse bøssemager-arbejde. Hos os kan et køb følges helt til dørs, da vi har mulighed for at testskyde direkte på værkstedet, eller på vores 100m skydebane. Vores målsætning er at levere både et mekanisk godt produkt, men samtidig kunne rådgive kunden om alle vigtige aspekter af den valgte ydelse. Der er mange kunder der beder om få lavet unødvendige ting, ud fra velmenende råd i div. medier eller fra såkaldte eksperter på jagten eller skydebanen.

Det er dog sådan at der sjældent er én rigtig løsning til alle, og det er derfor ofte vigtigt at få en faglig snak med en kvalificeret bøssemager. Det er også vigtigt at den bøssemager man anvender, selv er aktiv eller endda proaktiv bruger af de våbentyper kunden ønsker rådgivning om, da det ellers ikke er muligt at rådgive individuelt og optimalt. Vi vil som udgangspunkt gerne sælge hvad som helst, men helst det kunden reelt har behov for.

OM os kan siges at vi pt. er 2 fagudlærte bøssemagere på værkstedet, i skikkelse af Carsten Og Peter. Peter startede værkstedet op fra grunden i 2002, og var før det udlært og ansat i Hunters House i 7 år. Peter har arbejdet og skudt med alle typer håndvåben fra barnsben, og er aktiv skytte på 25M og IPSC pistol og langdistance riffel. Peter var ca 18 år i aktiv tjeneste ved Mil/HJV patrulje-enhed, og har i mange år instrueret i sport/praktisk/taktisk skydning for både civile og offentlige myndigheder, og afholdt kurser i skydning og våbenbrug. Det primære interesseområde er special-rifler, pistoler, lyddæmpere og specialoptik. Carsten Startede her i 2006, og er ligeledes udlært i Hunters House, hvor han også var meget aktiv på salgssiden. Carsten er en ivrig og dygtig hagl/riffeljæger, med den faglige interesse hældende til de mere traditionelle jagtvåben. Carsten er samtidig meget aktiv på butiksplan, da det er en fantastisk mulighed at vi kan tilbyde vores kunder at blive betjent af en passioneret jæger og faglært bøssemager.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp med et projekt. Vi er her hverdage mellem 09:30 - 15:00, men reparationer kan indskrives i butikken alle dage i hele åbningstiden. Du kan ringe til butikken eller maile på

Tlf. 62211153 - værkstedet

Peder@michaelsjagt.dk eller Carsten@michaelsjagt.dk